CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA

product-dermapen-739x300_edited.png

Ramura a chirurgiei care se ocupa cu reconstructia sau modificarea formei sau aspectului unei parti a corpului

   Microneedling (Dermapen) este o procedura estetica ce foloseste un dispozitiv manual, sub forma de stilou, care are foarte multe ace fine, metalice sau din plastic (minimum 200) care functioneaza ca un capsator, perforand pielea. Prin crerea acestor intepaturi minuscule se produc mici        leziuni invizibile cu ochiul liber, care ajuta ca produsele de tratament sa patrunda mai bine in piele; pentru ca pielea este lezata, ea este obligata sa produca mai mult colagen pentru a se regenera. Se poate spune, asadar, ca este o procedura de rejuvenare.

12354-allergan-logo_edited.jpg

   Injectare toxina botulinica de tip A, cunoscuta si sub denumirea comerciala de Botox  o substanta derivata din bacteria Clostridium Botulinum. Cand este injectata in muschi, toxina botulinica are un efect local, blocand temporar transmiterea inpulsurilor nervoase de la nervii catre muschii din zona in care a fost injectata. Muschii faciali se relaxeaza, iar miscarile de expresie nu mai scot in evidenta ridurile.

    Produs in mod natural de organism, acidul hialuronic este o substanta care intra in alcatuirea tesuturilor conective, epiteliale si neurale. Prezenta acestei substante este foarte importanta pentru o hidratare cat mai buna, atat la nivel celular, cat si la nivelul epidermei. Estomparea ridurilor presupune injectarea acidului hialuronic in zone ca fruntea, liniile nasogeniene, liniile de deasupra buzelor, dar si in zone atipice unde pot aparea riduri inestetice.Injectarea acidului hialuronic este metoda preferata pentru modelarea buzelor, tratamentul zonei ochilor si a santurilor nazolabiale