Chirurgie plastică și estetică

Microneedling (Dermapen) este o procedura estetică ce folosește un dispozitiv manual, sub formă de stilou, care are foarte multe ace fine, metalice sau din plastic (minimum 200) care funcționează că un capsator, perforând pielea. Prin crerea acestor înțepături minuscule se produc mici        leziuni invizibile cu ochiul liber, care ajută că produsele de tratament să pătrundă mai bine în piele; pentru că pielea este lezată, ea este obligată să producă mai mult colagen pentru a se regenera. Se poate spune, așadar, că este o procedura de rejuvenare.

Injectare toxina botulinica de tip A

cunoscută și sub denumirea comercială de Botox  o substanță derivată din bacteria Clostridium Botulinum. Când este injectată în mușchi, toxina botulinica are un efect local, blocând temporar transmiterea inpulsurilor nervoase de la nervii către mușchii din zona în care a fost injectată. Mușchii faciali se relaxează, iar mișcările de expresie nu mai scot în evidență ridurile.

   Produs în mod natural de organism, acidul hialuronic este o substanță care intră în alcătuirea țesuturilor conective, epiteliale și neurale. Prezența acestei substanțe este foarte importantă pentru o hidratare cât mai bună, atât la nivel celular, cât și la nivelul epidermei. Estomparea ridurilor presupune injectarea acidului hialuronic în zone că fruntea, liniile nasogeniene, liniile de deasupra buzelor, dar și în zone atipice unde pot apărea riduri inestetice.Injectarea acidului hialuronic este metodă preferată pentru modelarea buzelor, tratamentul zonei ochilor și a șanțurilor nazolabiale.
  • Dr. Avram Tanya

    Medic specialist
    chirurgie estetica si reparatorie
  • Dr. Janko Botond

    Medic specialist
    Chirurgie estetica si reparatorie
Tarife valabile cu 01.02.2023 --- Prețurile afișate pe acest site pot fi oricând supuse modificărilor și pot să nu fie actualizate imediat. Vă rugăm să vă consultați cu recepția clinicii noastre pentru a afla prețurile cele mai recente și pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune oferte.
Sănătatea are mereu prioritate

Solicitați o programare

 0770 890 170